İletişim Başkanı Duran: “Türkiye, emin ellerde; ilkeli ve kararlı yürüyüşünü aynı azim ve istikrarla sürdürecektir” - Yeni Bir GünYeni Bir Gün

8 Ekim 2026 - 18:56

İletişim Başkanı Duran: “Türkiye, emin ellerde; ilkeli ve kararlı yürüyüşünü aynı azim ve istikrarla sürdürecektir”

İletişim Başkanı Duran: “Türkiye, emin ellerde; ilkeli ve kararlı yürüyüşünü aynı azim ve istikrarla sürdürecektir”
Son Güncelleme :

29 Mart 2026 - 16:47

İletişim Başkanı Duran, NSosyal hesabından yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde Türkiye, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, etkinliği giderek artan bir ülke konumuna gelmiştir.

Ülkemiz, izlediği ilkeli dış politika sayesinde çatışma süreçlerini doğru analiz etmiş, milletimizin huzurunu ve güvenliğini öncelemiş, tuzaklara düşmeden ateş çemberinin dışında kalmayı başarmıştır.

Türkiye, emin ellerde; ilkeli ve kararlı yürüyüşünü aynı azim ve istikrarla sürdürecektir.”

TCCB İLETİŞİM BAŞKANLIĞI

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.