Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kurbağa Adamları Tarafından Atatürk Barajında Eğitim Dalışları Gerçekleştirildi - Yeni Bir GünYeni Bir Gün

8 Ekim 2026 - 20:02

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kurbağa Adamları Tarafından Atatürk Barajında Eğitim Dalışları Gerçekleştirildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kurbağa Adamları Tarafından Atatürk Barajında Eğitim Dalışları Gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2025 - 15:20

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği’ne Bağlı kurbağa adamları tarafından Atatürk Barajında eğitim dalışları gerçekleştirildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği Ekipleri, su altı ve su üstü olaylara müdahale konusunda görevli ekipleriyle her an göreve hazır.

“Tehlike suya inerse, biz çoktan derinlerdeyiz” anlayışıyla hareket eden dalgıç Polislerimiz; arama-kurtarma, delil toplama, boğulma vakaları ve çeşitli olaylara profesyonel şekilde müdahale ederek vatandaşlarımızın güvenliği için 7/24 her an hazır bekliyor.

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.