Sahil bölgesinde işgale geçit yok - Yeni Bir GünYeni Bir Gün

13 Mayıs 2026 - 20:30

Sahil bölgesinde işgale geçit yok

Sahil bölgesinde işgale geçit yok
Son Güncelleme :

01 Eylül 2024 - 17:03

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gemlik Kumla sahilinde halkın esenlik, sağlık ve huzurunun sağlanması amacıyla denetim yaptı.

Bursa’nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarını aralıksız yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillerde olumsuz ve vatandaşları rahatsız edici görüntülerin oluşmaması için de mücadelesini sürdürüyor. Gelen yoğun şikayetler üzerine harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gemlik Belediyesi zabıta ekipleri ve emniyet görevlileriyle birlikte Kumla sahilinde denetim gerçekleştirdi. Toplam 25 ekiple Kumla sahillerinde seyyar satıcılara yönelik uygulama yapan ekipler, kaldırımları işgal eden şahıs ve iş yerlerinin ürünlerini kaldırdı. Esnafa da uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, sorumlular hakkında gerekli cezai işlemleri uygularken denetimlerin aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.