sakarya tatil yerleri

Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Diyarbakır escort

İzmir türbanlı escort Adana türbanlı escort Bursa türbanlı escort Antalya türbanlı escort Kocaeli türbanlı escort Mersin türbanlı escort Bakırköy türbanlı escort Şişli türbanlı escort Mecidiyeköy türbanlı escort Taksim türbanlı escort Beşiktaş türbanlı escort Halkalı türbanlı escort Şirinevler türbanlı escort Beylikdüzü türbanlı escort Bahçeşehir türbanlı escort Avcılar türbanlı escort Avrupa yakası türbanlı escort Ataşehir türbanlı escort Kadıköy türbanlı escort Ümraniye türbanlı escort Maltepe türbanlı escort Kartal türbanlı escort Pendik türbanlı escort Tuzla türbanlı escort Anadolu yakası türbanlı escort

Milli voleybolcu Lagumdzija: Hedefimiz grup birincisi olarak Avrupa Şampiyonası'na katılmak - Yeni Bir GünYeni Bir Gün

27 Nisan 2026 - 11:55

Milli voleybolcu Lagumdzija: Hedefimiz grup birincisi olarak Avrupa Şampiyonası’na katılmak

Milli voleybolcu Lagumdzija: Hedefimiz grup birincisi olarak Avrupa Şampiyonası’na katılmak
Son Güncelleme :

11 Ocak 2021 -

A Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Lagumdzija, elemelerde grup lideri olarak 2021 CEV Avrupa Şampiyonası bileti almak istediklerini söyledi.

Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te 12-16 Ocak’ta düzenlenecek 2021 CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele edecek A Milli Erkek Voleybol Takımı, hazırlıklarını tamamladı.

Kariyerini İtalya’nın Vero Volley Monza takımında sürdüren milli voleybolcu Adis Lagumdzija, İstanbul’daki kamp süreci, milli takımın elemelerdeki şansı, İtalya’daki izlenimleri, A Milli Erkek Voleybol Takımı ve hedefleriyle ilgili AA muhabirine değerlendirmede bulundu.

İstanbul’da iyi bir kamp süreci geçirdiklerini belirten 21 yaşındaki pasör çaprazı, elemelerde grup liderliğine odaklandıklarını ifade etti.

C Grubu’nda Bosna Hersek ve Makedonya ile 4 müsabaka yapacaklarını aktaran Adis Lagumdzija, “Bosna Hersek tam kadro olamayacak. Birçok oyuncu, Kovid-19 salgını nedeniyle eleme maçlarına gelmeyecek. Kuzey Makedonya’da ise eksik yok. Daha önce Kuzey Makedonya’yı yenmiştik. İyi oynarsak çok zorlanacağımızı düşünmüyorum. Hedefimiz grup birincisi olarak Avrupa Şampiyonası’na katılmak. Katılma hakkı elde ettiğimiz takdirde 2021 CEV Avrupa Şampiyonası’nda da iyi bir derece elde edebileceğimize inanıyorum.” diye konuştu.”Jenerasyon çok iyi”

Adis Lagumdzija, A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirtti.

Milli takımda deneyimli isimlerin yanı sıra çok yetenekli genç oyuncuların yer aldığını vurgulayan Lagumdzija, “Çok iyi bir kadromuz bulunuyor. Jenerasyon çok iyi. 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri için çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Adımızdan söz ettirebiliriz. Bir şansımız var. Hedefimiz orası.” değerlendirmesinde bulundu.”Çok farklı duygular hissetmeyeceğim”

Bosna Hersek doğumlu Adis Lagumdzija, Türkiye’deki kariyerine 2014’te Galatasaray’da başladı.

Aynı yıl Türk vatandaşlığı alan ve alt yaş kategorilerinden itibaren ay-yıldızlı formayı giyen 21 yaşındaki pasör çaprazı, Bosna Hersek’e karşı mücadele edecek olmasıyla ilgili, “Daha önce genç ya da yıldız takımda Bosna Hersek ile karşılaşmıştık. O maçta oynamamıştım. Bosna Hersek’e karşı ilk kez forma giyeceğim. Sonuçta bir maç. Herhangi bir maç nasılsa, bu da öyle olacak. 8 yıldır Türkiye’deyim. Çok farklı duygular hissetmeyeceğim.” şeklinde görüş belirtti.”İtalya’da uzun vadeli kalmak istiyorum”

Vero Volley Monza’da forma giyen Adis Lagumdzija, İtalya’ya ve yeni takımına uyum sağladığını aktardı.

Galatasaray ve Arkas Spor’un ardından İtalya’da forma giyerek hayalini gerçekleştirdiğini anlatan milli voleybolcu, “Ağustos ayının ortasında buraya geldim. İtalya’ya alıştım. En iyi liglerden birinde forma giyiyorum. Takımlar arasında fazla güç farkı yok. Her takım birbirini yenebiliyor. Zor bir lig. Kolay değil. İtalya’da devam etmek ve uzun vadeli kalmak istiyorum. Daha iyi noktalarda olmayı hedefliyorum.” şeklinde görüş belirtti.

AA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.