Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: “Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına” Yönelik Düzenlenen Operasyonumuzda 393 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdik - Yeni Bir GünYeni Bir Gün

11 Temmuz 2026 - 13:54

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: “Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına” Yönelik Düzenlenen Operasyonumuzda 393 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdik

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: “Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına” Yönelik Düzenlenen Operasyonumuzda 393 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdik
Son Güncelleme :

16 Ocak 2026 - 11:16

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, “Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına” yönelik Antalya’da Jandarmamız tarafından düzenlenen operasyonumuzda 393 adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirdik! 2 şüpheliyi yakaladık.

Kepez Cumhuriyet Başsavcılığımız ile Jandarma İstihbarat ve KOM Daire Başkanlığımız koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerimizce 6 aylık süren ısrarlı teknik ve fiziki takip sonucu operasyon düzenlendi.

Silah ve mühimmat kaçakçılığıyla mücadelemiz; yasa dışı silah ticaretinin yanında, bu silahlarla işlenebilecek her türlü suçu da engellemeye yöneliktir!

Antalya Valimizi, Kepez Cumhuriyet Başsavcılığımızı, Antalya İl Jandarma Komutanımızı, kahraman Jandarmamızı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin.

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.