sakarya tatil yerleri

Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası

Amber Heard: ‘Hoşça kal’ demek çok zor | Yeni Bir Gün

Amber Heard: ‘Hoşça kal’ demek çok zor | Yeni Bir GünYeni Bir Gün

1 Haziran 2023 - 11:38

Amber Heard: ‘Hoşça kal’ demek çok zor

Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 -

1

Johnny Depp ile olaylı boşanma davası sonrası soluğu Türkiye'de alan ABD'li oyuncu Amber Heard, evine döndü. Heard, Bodrum, İstanbul ve Kapadokya'yı kapsayan tatilinin sonuna geldi.

2

Tatilini noktalayan Heard, tekne gezisinde çekilen bir fotoğrafını, "Hoşça kal' demek çok zor. Türkiye'yi çok seviyorum" notuyla yayınladı. Eski eşi Johnny Depp ile yaşananlardan uzaklaşmak isteyen Amber Heard, çareyi Türkiye'de tatil yapmakta bulmuştu.

3

Öncelikle Bodrum'a giden Heard, ardından soluğu İstanbul'da almıştı. Tarihi yarımadayı gezen Heard, cami ziyaretinde de bulunmuştu.

4

Ayasofya'nın içinde çektirdiği fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Burayı görebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

5

Ardından Kapadokya'ya geçen Heard, gördükleri karşısında nefesinin kesildiğini ifade etmişti. Yer altı şehirlerini gezen Amber Heard, İstanbul'a dönüşünde ise son olarak Karaköy'ü gezmişti.

Kuşadası escort Gaziantep escort Fethiye escort Konya escort