
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Tarım ve Gıda Güvenliği Çalışma Komisyonu, üçüncü toplantısını 20-22 Mayıs tarihleri arasında Anamur Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
TBB Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Altun başkanlığında bir araya gelen Komisyon Üyeleri, Anamur Belediyesinin iyi uygulama örneklerinin yerinde incelenmesi ve tecrübe paylaşımı yapılması amacıyla çeşitli saha ziyaretlerinde bulundu.
Komisyon, saha ziyaretleri kapsamında Anamur’da yer alan muz seraları başta olmak üzere, çilek serası, ejder meyvesi serası gibi tropikal ürün seralarını inceledi. Komisyon üyeleri daha sonra bu ürünlerin paketleme ve muhafazasının yapıldığı tesisleri ziyaret ederek süreçle ilgili bilgiler aldı.
TBB