sakarya tatil yerleri

Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Diyarbakır escort

İzmir türbanlı escort Adana türbanlı escort Bursa türbanlı escort Antalya türbanlı escort Kocaeli türbanlı escort Mersin türbanlı escort Bakırköy türbanlı escort Şişli türbanlı escort Mecidiyeköy türbanlı escort Taksim türbanlı escort Beşiktaş türbanlı escort Halkalı türbanlı escort Şirinevler türbanlı escort Beylikdüzü türbanlı escort Bahçeşehir türbanlı escort Avcılar türbanlı escort Avrupa yakası türbanlı escort Ataşehir türbanlı escort Kadıköy türbanlı escort Ümraniye türbanlı escort Maltepe türbanlı escort Kartal türbanlı escort Pendik türbanlı escort Tuzla türbanlı escort Anadolu yakası türbanlı escort

Başkan Akın’dan İhtiyaç Sahibi Emeklilere MüjdeYeni Bir Gün

11 Şubat 2026 - 12:43

Başkan Akın’dan İhtiyaç Sahibi Emeklilere Müjde

Başkan Akın’dan İhtiyaç Sahibi Emeklilere Müjde
Son Güncelleme :

03 Şubat 2026 - 10:05

Kentte, sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir sistem kuran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ihtiyaç sahibi emekli vatandaşların yüzünü güldürecek bir projeyi daha hayata geçirdi. İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ve Balıkesir’de ikamet eden tüm emeklilerin ilaç katılım payları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Göreve geldiği günden bu yana kent yoksulluğu ile mücadele etmek amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve düşük kalan emekli maaşlarıyla hayatlarını idame ettirmeye çalışan emekli vatandaşların yüzünü güldürecek bir hizmete daha imza atıyor. Faaliyete aldığı Emekliler Evi ile onların hem sosyalleşip hem de kaliteli ürünlere uygun fiyatlara ulaşabildiği bir mekânı kente kazandıran Başkan Ahmet Akın şimdi de ihtiyaç sahibi emekli vatandaşların ilaç katılım payının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağının müjdesini verdi.

YAKIN KARTLARINA YATIRILACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından koordinasyonu sağlanacak olan katılım payı desteğinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi emekli vatandaşlar, https://basvur.balikesir.bel.tr/KatkiPayi linkini tıklayarak çıkan formu dolduracak ve eczaneden aldığı reçete dökümünü sisteme yükleyecek. Sosyal incelemenin gerçekleştirilmesinin ardınan ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen emeklilerin ilaç katılım payı, Yakın Kartlarına yatırılacak.

“EMEKLİLERİN İŞİ ÇOK ZOR”

20 ilçenin her birinde sık sık vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bu ziyaretler esnasında İhtiyaç sahibi emekli vatandaşlar için bir müjde verdi. Bundan sonraki süreçte kentte ikamet eden ihtiyaç sahibi emekli vatandaşların ilaç katılım payının bugünden itibaren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ödeneceğini açıklayan Başkan Ahmet Akın “Emeklilerimiz için iki mekân daha açma planımız var. 20 ilçemizin tamamında da açacağız. Emeklilerin işi çok zor. Bunun partisi yok, zaten benim partim Balıkesir. Balıkesir’imizde 373 bin emeklimiz var. Her birinin sağlığı bizler için çok önemli. Yıllarını devletimize, milletimize vermiş olan emeklilerimizin zor gününde yanlarında olabilmek için ihtiyaç sahibi emeklilerimizin ilaç katılım paylarını bugünden itibaren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak biz ödeyeceğiz. Tüm ihtiyaç sahibi emekli büyüklerimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

BBB

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.